Gr Yaris I Bjergene 1900X901
GR Yaris Hvid På Vej 1900X1167
GR Yaris Hvid På Vej 1900X1167
GR Yaris Indvendig
GR Yaris Pedaler
GR Yaris Speedometer
GR Yaris Bag

 

Hør Biltesterens kommentarer om den nye GR Yaris:

GR Yaris 2020

Ægte performancebil
GR Yaris er som udgangspunkt bygget som en ægte performancebil født af Toyotas verdensmesterskabs-vindende rallyteam. Dermed overfører GR Yaris teknologi og design direkte fra motorsporten over i en gadebil. 

GR Yaris placerer sig som den absolutte topmodel blandt alle udgaver af den helt nye Yaris. Det er dog kun forlygter, baglygter, sidespejle og tagantenne, som GR Yaris har til fælles med den almindelige Yaris. Den unikke GR-model er udviklet af motorsportsafdelingen, TOYOTA GAZOO Racing, og Toyotas rallyteam, Tommy Mäkinen Racing, i Finland, og skal bl.a. også bruges som såkaldt homologeringsmodel for Toyotas fremtidige rallybil.

Den potente minibil er bygget på en helt ny platform, der kombinerer Toyotas nye GA-B-platform til minibiler på forreste halvdel af GR Yaris med den nye GA-C-platform til mellemklassebiler på bageste halvdel af GR Yaris.

Nyudviklet firehjulstræk
Samtidig introducerer Toyota et helt nyudviklet sportsligt firehjulstræk kaldet GR-FOUR, der i teorien er i stand til at fordele kræfterne mellem for- og bagakslen fra 100 procent træk på forhjulene og 0 procent på baghjulene til 0 procent på forhjulene og 100 procent på baghjulene.

Kræfterne til hjulene leveres af en helt ny tre-cylindret 1.6-liters turbomotor med 261 hestekræfter og et drejningsmoment på 360 Nm, der flår den lille racer fra 0 til 100 km/t. på under 5,5 sekunder, distancerer enhver konkurrent i samme størrelse, og som kan måle sig med performancebiler i den større kompakte mellemklasse.

Rammeløse døre i aluminium
GR Yaris adskiller sig ikke kun teknisk fra den almindelige, nye Yaris. Selvom man kan genkende flere designelementer mellem de to udgaver, fås GR Yaris udeukkende i en tre-dørs udgave med rammeløse døre og med en taglinje hele 91 mm lavere. Fronten byder desuden på et mere aggresivt udseende design, mens en hækspoiler og ekstra brede skærmkasser til de store 18” alufælge bagtil er med til at give bilen et ekstra muskuløst udtryk.

Toyotas nye miniraket, kommer i tre forskellige udstyrsvarianter. Udstyrslisten til standardudgaven er omfattende og byder udover 18” alufælge, fuld LED-lyspakke, adaptiv fartpilot, seneste udgave af sikkerhedspakken Toyota Safety Sense, 8” touch skærm med Apple CarPlay og Android Auto samt bakkamera også på en perlerække af dedikeret GR udstyr.

Skal du have finansieret dit bilkøb? Så bør du vælge Toyota billån.     

Lease din bil i dag, det er nemt, billigt og uden bekymringer.                

Tegn en serviceaftale hos os.  Det giver dig økonomisk tryghed.
  

Toyota Bilforsikring til private. Stærk bil stærk forsikring.

 

 

Aktuelle Yaris kampagner