Find din nye brugte bil

Vi har 319 biler på lager

Få et bud på din brugte bil  
Find en pris på din gamle bil via vores hjemmeside, eller kontakt din lokale Louis Lund Forhandler.

Din søgning gav 61 resultater

Find din næste brugte bil hos Louis Lund

Uanset hvilket behov du har, om det er en familiebil, SUV, pendlerbil, nummer to bil eller noget helt andet, så har vi helt sikkert en bil til dig her hos Louis Lund. Vi kan også altid finde en attraktiv finansieringsløsning, som passer til dig – uanset om du skal lease eller købe din næste brugte bil.

 

Fordele ved brugte biler

Kigger du efter brugte biler, er prisen en af de åbenlyse fordele. De brugte biler er væsentlig billigere end fabriksnye biler, og du kan helt sikkert finde en model, der passer til dine behov og budget. På denne måde får du muligheden for at spare penge eller bruge dem på andre udgifter.

Nye biler mister ofte en større del af deres værdi i det første år efter købet. Lettere brugte biler har allerede været igennem den tunge afskrivningsperiode, hvilket betyder, at du får et mindre dramatisk værditab.

 

Til sidst har du ofte adgang til hele historikken for den brugte bil, hvilket gør det lettere at vurdere dens driftssikkerhed. Hvis den tidligere ejer har vedligeholdt bilen ordentligt med service og ikke har haft andre alvorlige problemer, kan du være mere sikker på, at bilen vil gøre din hverdag lettere uden problemer.

Køber du en lettere brugt Toyota, hvor fabriksgarantien er ved at udløbe, kan du også gøre brug af Toyota Relax for at opretholde garantien på din bil.

Toyota Louis Lund Esbjerg

Din lokale autoriserede forhandler

Hos Louis Lund kan du opleve et stort lager af brugte biler. Vi samler vores brugte biler i en let og overskuelig oversigt til dig.

Denne oversigt er bygget op på tværs af vores fem afdelinger, hvor vi har brugte biler i Ribe, Vejen, Esbjerg, Varde og Ringkøbing. Fra vores afdelinger tilbyder vi et bredt udvalg af brugte biler til dig, der leder efter værdi for pengene. Her finder du alt fra familievenlige køretøjer til små økonomiske biler. Vores lager af brugte biler imødekommer derfor alle former for smag og behov.

 

Derudover kan du regne med, at du får værdi for pengene, når du finder din brugte bil hos Louis Lund. Vi sørger nemlig for, at vores brugte biler bliver præsenteret for dig til den skarpeste pris, vi har mulighed for at give.

 

Oplev de brugte biler i dag hos din lokale Louis Lund forhandler

Har du fundet den brugte bil, der passer til dig? Eller vil du blot ud og finde noget inspiration til din kommende bil? Så besøg en af vores lokale forhandlere og lad dig inspirere.

Uanset om du leder efter en brugt Toyota i Ribe, Vejen, Esbjerg, Varde, Ringkøbing eller en brugt Suzuki i Varde, eller noget helt tredje, så har vi noget, der passer til enhver smag. Vi står klar til at hjælpe dig gennem vores omfattende sortiment og sikrer, at du finder den bil, der passer præcis til dit budget og behov.

Har du spørgsmål til en af de brugte biler eller noget helt andet, er du velkommen til at kontakte os på,

tlf. 76 88 11 88. Vi er sikre på, at vi har en medarbejder, der kan besvare dine spørgsmål.