Ny Yaris Cross

Den nye Yaris Cross

Den nye Yaris Cross er den perfekte kombination af kompakt bybil med en SUV-attitude.
Yaris Cross er nu opgraderet med mange features inden for teknologi, design og ikke mindst sikkerhed.

Den nye Yaris Cross er lige rundt om hjørnet, men du kan allerede bestille bilen nu, samt se priser og udstyr.

Toyota Yaris Cross byder på alt det, din familie har brug for, og mere til. Med sit moderne design skiller Yaris Cross sig ud på vejen med en unik blanding af stil og funktionalitet. Den højere kørestilling giver bedre udsyn og nemmere ind- og udstigning, mens det rummelige interiør giver massere af plads til både passagerer og bagage.

Når det kommer til rummelighed, skuffer Yaris Cross ikke. Bagagerummet er tilstrækkeligt stort til at ramme alt, hvad en travl familie har brug for, fra indkøbsposer til sportsudstyr. Og med bagsædet der kan ligges ned, for maksimal rummelighed.

Men Yaris Cross er ikke kun rummelig, den er også utrolig økonomisk. Takket være Toyotas avancerede hybridteknologi kombinerer Yaris Cross en brændstofeffektiv forbrændingsmotor med en energieffektiv elektrisk motor.

Den nye Yaris Cross kommer nu med selvopladelige hybrid motorer med 116 eller 130 HK

Derudover har Yaris Cross et nyt avanceret infotainmentsystem, med over the air opdateringer der holder dig tilsluttet og up to date, uanset hvor du er på vejene. I denne kan du bl.a. finde Apple Carplay og Android Auto.

Yaris Cross er udstyret med avancerede sikkerhedsfunktioner, der holder din familie beskyttet på vejene. Automatisk nødbremsesystem, adaptiv fartpilot, centrering- og vognbaneassistent er blot nogle af de funktioner der hjælper med at forhindre ulykker, og minimere risikoen for skader. Ydermere kan du få intelligent firehjulstræk, som skifter automatisk mellem forhjul og firhjulstræk alt efter forholdende og øger derved sikkerheden bag rettet. 

Alt i alt er den nye Toyota Yaris Cross den perfekte kombination af økonomi, rummelighed og avanceret teknologi, der gør den til den ultimative familie-SUV. Oplev den selv og opdag, hvorfor Yaris Cross er den ideelle følgesvend til din families næste eventyr. 

2023 Yaris Cross Ext 001 1600X900
2023 Yaris Cross Ext 002 1600X900
2023 Yaris Cross Ext 003 1600X900
2023 Yaris Cross Ext 005 1600X900
2023 Yaris Cross Ext 004 1600X900
Interiør JPG
Skærm JPG

Den nye Yaris Cross kommer i følgende udstyrsvarianter: 

-Active
-Style
-Elegant
-Premiere Edition
-GR Sport

Læs mere om priser, og book din prøvetur herunder. 

Book en prøvetur her:

Skal du have finansieret dit bilkøb? Så bør du vælge Toyota billån.     

Lease din bil i dag, det er nemt, billigt og uden bekymringer.                

Tegn en serviceaftale hos os.  Det giver dig økonomisk tryghed.
   

Toyota Bilforsikring til private. Stærk bil stærk forsikring.

 

 

Aktuelle Yaris Cross kampagner