Tmc Bz4x Exterior 2 Høj
29747

Toyota bZ4X

  • 100 % elektrisk
  • Rummelig SUV med plads til hele familien
  • Faceliftet med nyeste teknologier inden for sikkerhed og effektivitet
  • WLTP rækkevidde ved blandet kørsel på 436 - 461 km 
  • Strømforbrug på 14,7 kWh/100 km
  • Batteri kapacitet netto: 64 kWh
  • Batteri kapacitet brutto: 71,4 kWh

WLTP-rækkevidden som er angivet herover er beregnet til at sammenligne forskellige bilmodeller på tværs af bilmærker. Værdien sammenligner alene rækkevidde og forbrug med andre biler, der er blevet testet efter præcist samme metode. Værdien vil muligvis ikke afspejle den reelle rækkevidde og forbrug under kørsel. Ekstraudstyr, tilbehør, køremåde og -forhold samt den omgivende temperatur er nogle af de faktorer som vil påvirke de officielle WLTP-værdier i større eller mindre grad. WLTP-rækkevidden nævnt herover er et udtryk for de laveste og højeste værdier i modelprogrammet. Alle biler testes iht. World Harmonised Light Vehicle Procedure (WLTP)

Oplev den faceliftet bZ4X på blot 2 minutter

I denne korte video går Steven fra Louis Lund Esbjerg igennem den nye Toyota bZ4X, og skaber det lette overblik for dig.

Vækker videoen din interesse, finder du muligheden for at booke en prøvetur, prislister og meget andet længere nede på siden. 

Bz4x I Bevægelse 2
Bz4x I Bevægelse 3
Bz4x I Bevægelse
Bz4x Interiør 2
Bz4x Interiør
Bz4x Smart Connect
500 Toy Bz4x 2021 Bagsæde Lav

GÅ BEYOND MED TOYOTA bZ4X

Velkommen til Toyotas nye bZ-serie, et sub-brand under Toyota, og begyndelsen til en helt ny, spændende æra. bZ er en forkortelse af ’beyond Zero’ (ud over nul på dansk), som forklarer, at Toyota, ud over at realisere sine mål om ingen CO2 i hele bilens livscyklus, går et skridt videre for at realisere nye fordele for miljø, personer og samfundet som helhed.
Den nye eldrevne Toyota bZ4X markerer sig med sin innovation, god økonomi og dynamsike SUV-design. Bilen har enestående køreegenskaber og har en af klassens bedste præstationer ved eldrift. Toyota bZ4X har et lavt tyngdepunkt, en fremragende vægtfordeling mellem for- og bagende samt et stift karrosseri.

 

Batteri garanti

Toyota lover, at batteriet efter 10 års brug eller op til 1 million kilometers kørsel – alt efter, hvad der kommer først – som minimum stadig har 70 procent af sin oprindelige kapacitet til rådighed.

Imponerende rummelighed

Kernen i Toyota bZ4X ligger i den fleksible e-TNGA platform. Denne specielt dedikerede elbils-platform er udviklet særligt til elektriske biler. Platformen giver vores SUV-koncept dens markant lange akselafstand og korte udhæng både for og bag, som gør at bilen rummer plads til hele familien med oppakning.

Forbedret sikkerhed

Toyota Safety Sense er en del af T-Mate, som udgør en række sikkerhedssystemer, der understøtter dig og gør det mere sikkert at køre bil. Uanset om du parkerer, kører på motorvejen eller er på vej igennem byen. Disse systemer hjælper både med at beskytte dig selv og dine passagerer samt andre trafikanter. Læs mere om T-mate her.

Altid opkoblet
MyToyota-appen på din smartphone er udviklet til at gøre det lettere at køre bil og rummer et univers af opkoblingsmuligheder, blandt andet kan du kontrollere batteriets opladningsniveau, indstille ladetimer, se turoplysninger, fjernindstille klimaanlæg og meget mere.

Vil du opleve mere om Toyota app, se da vores video om appen her.

Book en prøvetur her:

Skal du have finansieret dit bilkøb? Så bør du vælge Toyota billån.     

Lease din bil i dag, det er nemt, billigt og uden bekymringer.                

Tegn en serviceaftale hos os.  Det giver dig økonomisk tryghed.
  

Toyota Bilforsikring til private. Stærk bil stærk forsikring.