Tmc Bz4x Exterior 2 Høj
29747

GÅ BEYOND MED TOYOTA bZ4X

 

Velkommen til Toyotas nye bZ-serie, et sub-brand under Toyota, og begyndelsen til en helt ny, spændende æra. bZ er en forkortelse af ’beyond Zero’ (ud over nul på dansk), som forklarer, at Toyota, ud over at realisere sine mål om ingen CO2 i hele bilens livscyklus, går et skridt videre for at realisere nye fordele for miljø, personer og samfundet som helhed.
Bz4x Rat
Bz4x Skærm
500 Toy Bz4x 2021 Bagagerum Lav
Blindspot

 

Bilen har en rækkevidde på over 450 kilometer og der er 3 års service med i prisen.

Toyota lover, at batteriet efter 10 års brug eller op til 1 million kilometers kørsel – alt efter, hvad der kommer først – som minimum stadig har 70 procent af sin oprindelige kapacitet til rådighed.

Opladningsmuligheder

Har du brug for en lynopladning, kan du via din MyT-app finde offentlige tilgængelige lynladestationer. Du kan oplade batteriet i din Toyota bZ4X til 80% på blot ca. 25 min.

Privat ladeboks

Med en hjemmelader kan du opnå en fuld opladning på 6,5 time. Disse ladere er meget hurtigere til at oplade end en ordinær stikkontakt.

 

OPLEV DEN NYE TOYOTA bZ4X

Den nye eldrevne Toyota bZ4X markerer sig med sin innovation, god økonomi og dynamsike SUV-design. Bilen har enestående køreegenskaber og har en af klassens bedste præstationer ved eldrift. Toyota bZ4X har et lavt tyngdepunkt, en fremragende vægtfordeling mellem for- og bagende samt et stift karrosseri.

Toyota bZ4X rummer omfattende sikkerhedsudstyr, som omfatter Toyota Safety Sense teknologi med featurers som Driver Emergency Stop Assist (DESA) og opdateringer via clouden (OTA). Bilen har en ekstra stor 12" touchscreen, avanceret stemmegenkendelse og nem smartphoneintegration. MyT-appen på din smartphone hjælper med at holde styr på batteriniveau, planlægge opladninger, tjekke rejsedata eller fjernbetjene bilen (betjening af klimaregulering eller låsning/oplåsning af bilens døre).

Intelligent firehjulstræksystem

Kernen i Toyota bZ4X ligger i den fleksible e-TNGA platform. Denne specielt dedikerede elbils-platform er udviklet særligt til elektriske biler. Platformen giver vores SUV-koncept dens markant lange akselafstand og korte udhæng både for og bag, som gør kabinen så stor som i en luksus limousine.

 

Forbundet til verden

Et innovativt køremodul forbinder dig til Toyota bZ4X og viser vejen frem. Det adaptive styregreb blokerer for uønskede vibrationer, gør kørslen mere afslappet og forbedrer kontrollen og sikkerheden, blot ved at lade dig beholde hænderne i samme position – selv under sving.

 

 

Få installeret Norlys ladeboks uden beregning

Nu kan du få installeret en lejet Norlys ladeboks uden beregning ved køb af din nye bZ4X. Du kan også vælge, at købe din ladeboks.

Tilbuddet gælder alle varianter af bZ4X, og du kan se priser og vilkår på linket.

Book en prøvetur her:

Skal du have finansieret dit bilkøb? Så bør du vælge Toyota billån.     

Lease din bil i dag, det er nemt, billigt og uden bekymringer.                

Tegn en serviceaftale hos os.  Det giver dig økonomisk tryghed.
  

Toyota Bilforsikring til private. Stærk bil stærk forsikring.