Louis Lund Varde er nu autoriseret servicecenter for både Toyota og Suzuki

18 maj 2024

Louis Lund Varde
Vi er nu autoriseret service- og reparations center for Toyota og Suzuki i Varde

Hvad betyder det at Louis Lund Varde er autoriseret værksted for Toyota og Suzuki?

I vores varde afdeling, besidder vi mange års erfaring inden for service og reparation af både Toyota og Suzuki. Vi har det nødvendige udstyr og ekspertise, der kræves for at servicere og reparere din bil i overensstemmelse med fabrikkens specifikation

I forbindelse med overtagelse af Varde Biler A/S, har vi stadigvæk de dygtige teknikere, der har mange års erfaring inden for Varde Bilers tidligere mærker. Dette betyder for at vi har know-how inden for et væld af forskellige bilmærker. 

Uanset om det blot er et skift af motorolie, viskerblade, eller større skader og vedligehold, skal du ikke tøve med at kontakte Louis Lund Varde. Så sørger vi for at din Toyota eller Suzuki kører perfekt i din hverdag. 

Skal du have tegnet en Louis Lund serviceaftale på din Toyota eller Suzuki i Varde, så læs da mere her og få overblik over din bils økonomi. 

 

 

Uanset om du tidligere kunde af Varde Biler, eller Toyota Louis Lund Varde, Vil vi hos Louis Lund Varde gøre alt for at servicere din bil, og give dig den bedste oplevelse.

Har du spørgsmål til Louis Lund Varde, så kontakt da vores personale. De sidder klar til at være behjælpelig med de spørgsmål du måtte have.