Louis Lund A/S konsoliderer sig

06 september 2023

 

Pressemeddelelse

 

Toyota-forhandler konsoliderer sig: Louis Lund A/S køber Autoforum Ringkøbing A/S.

 

Pr. 1. oktober 2023 udvider Louis Lund A/S forretningen med yderligere 1 bilhus ved opkøbet af Autoforum Ringkøbing A/S, hvorefter Louis Lund A/S har 5 afdelinger i Vestjylland og ca. 115 medarbejdere.

”Vi har altid haft et godt kollegaskab med respekt for hinanden, så da Bente Bay og Jørgen Kolle fra Autoforum Ringkøbing A/S inviterede til dialog om et muligt samarbejde takkede vi ja udtaler Lars Hansen og Louis Lund fra Louis Lund A/S”.

Bente Bay og Jørgen Kolle forsætter: ”Vi endte med at sælge alle aktiviteterne i Autoforum Ringkøbing A/S, hvilket vi har det godt med, og er sikker på at salget til Louis Lund A/S er det helt rigtige for kunder, personale og øvrige samarbejdspartnere – Autoforum Ringkøbing A/S vil blive ført videre i samme ånd. Autoforum Ringkøbing A/S har 15 dedikerede medarbejdere, som fortsat vil servicere kunderne efter den 1. oktober 2023”. Dette gælder også de nuværende indehavere Bente Bay og Jørgen Kolle der fortsætter i forskellige roller i Louis Lund A/S.

Lars Hansen og Louis Lund fra Louis Lund A/S fortæller: ”Vi er rigtig glade, stolte og ydmyge over at få kunder, personale og samarbejdspartnere fra Autoforum Ringkøbing A/S med ombord og vi er utrolig glade for at Bente og Jørgen bliver i forretningen. Derfor bliver ejerskiftet for Autoforum Ringkøbing A/S for kunder og samarbejdspartnere helt uden gener, da også alle garantiforpligtigelser, serviceaftaler m.v. fortsætter uændret. Autoforum Ringkøbing A/S, som er en veldrevet virksomhed har et godt værdisæt, hvor fokus er at give kunderne den bedste rådgivning og have et motiveret og dedikeret personale. De 2 virksomheders værdisæt er et perfekt match, og dette ser vi frem til at skulle styrke yderligere forsætter Lars Hansen og Louis Lund”.

Louis Lund A/S konsoliderer sig, lige som så mange andre i bilbranchen gør lige nu. Udviklingen går imod større enheder, hvorfor denne konsolidering er det helt rigtige og med til at fremtidssikre Louis Lund A/S til fremtiden.

 

Ønskes yderligere information kan der rettes henvendelse til:

Jørgen Kolle 20 32 17 36

Louis Lund 40 83 31 75