Er jeres bil klar til kør selv-ferien?

11 juni 2024

I er sikkert mere end klar til kør selv-ferien
men er jeres bil også det?

Vigtige Tjekpunkter Før Din Rejse

1. Lygter: Sørg for, at alle bilens lygter fungerer korrekt. Dette inkluderer forlygter, baglygter, bremselys og blinklys. God belysning er afgørende for din sikkerhed, især når du kører om natten eller i dårligt vejr.

2. Dækmønster og Dæktryk: Kontroller, at dine dæk har tilstrækkeligt dækmønster og det korrekte dæktryk. Dette sikrer bedre vejgreb og brændstoføkonomi. Undgå ubehagelige overraskelser på vejen med korrekt vedligeholdte dæk.

3. Motorolie: Tjek motoroliens niveau og kvalitet. En motor, der kører med den rette olie, er mere pålidelig og yder bedre. Overvej at få skiftet olien, hvis det er tid til det.

4. Sprinklervæske: Fyld sprinklervæske på og sørg for, at dine viskerblade er i god stand. Klar sigtbarhed er afgørende for sikker kørsel, især når du kører lange strækninger.

Hvis du ønsker en mere grundig gennemgang af din bil, kan du få udført et omfattende ferietjek hos dit lokale Louis Lund-værksted.

1. Bremser: Effektive bremser er vitale for din sikkerhed. Lad os sikre, at dine bremseklodser og -skiver er i topform.

2. Kølesystem: Undgå overophedning på lange ture ved at få kølesystemet kontrolleret. Vi tjekker kølervæske og kølerens tilstand for at sikre, at din motor holder sig kølig.

3. Aircondition: En fungerende aircondition er essentiel for en behagelig køretur, især om sommeren. Vi tjekker og vedligeholder dit airconditionanlæg, så du kan holde hovedet koldt på vejen.

Få din bil tjekket, og kør trygt afsted på jeres rejse!

Gør din bil klar til ferien med et besøg hos Louis Lund. Vores erfarne mekanikere står klar til at hjælpe dig med at sikre, at din bil er i bedste stand til din næste køretur. Kontakt din lokale afdeling her