Proace Electric Ude Ved Træ
Prv0011a 20 Large Landscape
Proace EV 1
Toyota+PROACE+Electric+1
PRO3011 20

Varerumsplads til ethvert behov

En imponerende kapacitet, praktisk adgang og to længder betyder, at den alsidige Proace har plads nok til en særdeles bred vifte af transportbehov. Den bedste adgang til i klassen foregår via et lavt gulv og bredde skydedøre og fløjdøre bagpå, samtidig med at klassens bedste nyttelaskapacitet betyder, at du kan laste endnu mere. Den maksimale lastevne er 1.400 kg. 

Toyota Proace Electric

Gør din arbejdsplads elektrisk

Uanset om du oplader via en almindelig stikkontakt, en vægoplader eller en lynoplader på farten, så holder Proace Electric dig i gang. Modellen har en uovertruffen rækkevidde med 50 kWh- og 75 kWh-batterier. 

50 kWh rækkevidde = over 200 km* / 75 kWh rækkevidde = over 300 km*

*Ahænger af køreforholdene.

Proace holder dig i bevægelse, når det gælder. Med en 80 % opladning der kun tager 45 min. ved en rækkevidde på over 300km (75 kWh batteri med 100 kW hurtigladning), bliver det ikke nemmere at arbejde med el. Lynopladning: Tilsluttet en hurtiglader, offentlig tilgængelig, er 75 kWh-batteriet 80% opladet på 48 minutter*.

Vægboks: Tilsluttet en hurtig, pålidelig og dedikeret vægboks, er 75 kWh-batteriet fuldt opladet på 7 timer*. Almindelig stikkontakt: Tilsluttet en almindelig stikkontakt, ligesom en mobiltelefon, er 75 kWh-batteriet fuldt opladet på 54-55 timer*.

Opladningstider kan afhænge af lokale forhold.

Book en prøvetur her

Skal du have finansieret dit bilkøb? Så bør du vælge Toyota billån.     

Lease din bil i dag, det er nemt, billigt og uden bekymringer.                

Tegn en serviceaftale hos os.  Det giver dig økonomisk tryghed.
   

Toyota Bilforsikring til private. Stærk bil stærk forsikring.

 

 

Aktuelle Proace Electric kampagner