Pru0003a 23 Web

Toyota nye Prius Plug-in Hybrid 2023

Smuk, dynamisk og ultra effektiv

Den nye Prius Plug-in Hybrid 2023, har også trodset konventioner og sprængt grænser, og den er blevet løftet op til et endnu højere niveau. Den nye Prius er inteelligent, modig og overraskende.

MY24 PRIUS WP 10A 16X9 Ny
Pru3003a 23 Web Large Landscape
Pru3009a 23 Large Landscape

Kompromisløs PHEV

Hvorfor gå på kompromis? Den nye Prius Plug-in Hybrid er det bedste fra begge verdener. Vælg EV-tilstand, og kør på jævn og responsiv elektrisk kraft alene. Og når batteriets ladetilstand er ved at være lav, skal du bare skifte til effektiv hybridstrøm. Her kombineres ubesværet ydeevne med lavt brændstofforbrug og lave CO2-emissioner.

Ved bykørsel har den nye Prius en elektrisk rækkevidde på over 72 km*. Og med bilens 2,0-liters motor er der ingen begrænsninger, når du gerne vil komme langt omkring. Med Dual DNA-drivlinjen får du masser af frihed, og du kan nemt oplade enten hjemme eller ved offentlige ladestandere.

* Blandet kørsel, alt efter kørselsforhold og model.

 

Mere kraft og bedre acceleration

Med sine 223 hk har den nye Prius en imponerende acceleration med det samme. Uden for bygrænsen kan den nye Prius køre fra 0 til 100 km/t. på kun 6,8 sek. 

 

Hybrid Coaching 

Med Hybrid Coaching i MyT-appen analyseres data, så du kan køre mere økonomisk. Coachingen består i at maksimere den tid du kører 100% på el, hvilket vil forbedre brændstofforbruget.

 

Mulighed for flere indstillinger

Du har med forskellige køreinstillinger mulighed for at tilpasse din kørestil efter dit humør. Eco forbedrer brændstoføkonomien, men Sport giver mere kraftfulde og agile køreegenskaber. Normal-indstillingen er en blanding af de to. Det er også muligt at vælge EV for at køre rent elektrisk.

Præ-kollisionssystem (PCS)

Prius Plug-in Hybrid er udstyret med et præ-kollisionssystem, som kan registrere farlige situationer og bidrage til at undgå kollision med andre biler, fodgængere, cyklister og motorcykler. Det advarer føreren med akustiske og visuelle advarsler samt ved at bremse. Hvis føreren ikke når at bremse i tide, aktiveres bremserne automatisk for at undgå eller begrænse omfanget af en kollision.
Derudover understøtter vejkrydskollisionsforhindringshjælpen og nødstyringsassistenten dig, når du drejer i vejkryds og foretager undvigemanøvrer.

Book en prøvetur

Skal du have finansieret dit bilkøb? Så bør du vælge Toyota billån.     

Lease din bil i dag, det er nemt, billigt og uden bekymringer.                

Tegn en serviceaftale hos os.  Det giver dig økonomisk tryghed.
  

Toyota Bilforsikring til private. Stærk bil stærk forsikring.

Prius Plug-in kampagner

 

 

Se vores udvalg af brugte Prius