Til Menu  

Yaris GR Sport

 

Lillebroren til Toyota Yaris GRMN, Yaris GR Sport, er landet i vores forretninger. 

Den nye Yaris GR Sport har sjovere køreegenskaber, og et mere sportligt design. De GRMN-inspirerede ændringer omhandler primært den fastere affjedring, hvilket giver bilen mere involverende styreegenskaber og gør den hurtigere til at reagere på førerens kommandoer.

Bilen har den samme type Sachs Performance støddæmpere som i Yaris GRMN og en kraftigere krængningsstabilisator for at opnå ekstra stivhed, herudover er undervognen sænket med 11 mm, i forhold til de almindelige Yaris-modeller og afstanden mellem hjul og karosseri er nedbragt med 18 mm.

Udvendigt kan Yaris GR Sport sammenlignes med Yaris GRMN med sit sorte bi-tone tag med hajfinne antenne og tagspoiler. Den har dørlister i piano-sort, et sort bikube-mønstret frontgitter, sorte sidespejle og sorte inddækninger omkring tågeforlygterne.

Yaris GR Sport har unikke forlygter med sorte integrerede detaljer. Ruderne er mørktonede og er standard sammen med det særlige GR-mærke på bagklappen. Der er også mulighed for at få sat smarte, røde klistermærker nederst på forkofangeren og øverst på den nederste del af bagkofangeren for at skabe et ekstra sportsligt udtryk.

Bilen har GR-sportsforsæder betrukket med sort ruskindslignende ultrasuede mikrofiberstof og kontrastlyse søm samt mørkegrå indlæg. Rattet er i læder og Yaris GR Sport har smart entry og start system.

 

Pris: 214.990 kr.

Km/l: 20,0
Kuldioxid: 112

Energimærke for begge modeller: 75x30-toyota-energipil-a+

Grøn afgift/halvår for begge modeller: 460 kr.