Til Menu  

Toyota Corolla

TOYOTA COROLLA VENDER TILBAGE

Verdens mest sælgende bil Toyota Corolla er tilbage.  Modellen findes i to forskellige varianter, en Hatchback og en Touring Sports.

Den nye Toyota Corolla vil erstatte modellerne Auris og Avensis. Den nye Corolla er blevet opdateret på mange måder, og bygges på en fælles platform baseret på Toyotas roste TNGA-filosofi, der handler om at bygge endnu bedre biler på både smartere og mere økonomisk vis. Det betyder, at den nye generation Corolla får et lavere tyngdepunkt end den nuværende Auris, der helt klart vil forbedre køreegenskaberne.

Den nye Corolla har et langt skarpere design, og for første gang nogensinde vil det være muligt at vælge mellem to forskellige hybridmotorer, en 1.8-liters med 122 hestekræfter eller en 2.0 liters med 180 hestekræfter. Begge motorer har den nyeste fjerde generation hybridteknologi, der er kendt fra bl. a. Toyota Prius og Toyota C-HR Hybrid, hvilket gør det muligt at køre på ren el over kortere afstande ved hastigheder helt op til 110 km/t.

Max. tilladte påhængsvægt:

  • 1.2 Turbo = 1.300 kg
  • 1.8 Hybrid = 750 kg
  • 2.0 Hybrid = 750 kg

 

Sikkerhed er aldrig et valg - det er standard

I alle Corolla-modeller er  Toyota Safety Sense standard. Det helt fantastiske Toyota-sikkerhedssystem indeholder en række opdaterede sikkerhedsfunktioner der letter din kørsel, samtidig med at du og dine passagerer er endnu bedre sikret.

Læs mere om sikkerehedssystemerne her. 

Nærmere info omkring pris, variant for Corolla Hatchback kan du finde her.

Nærmere info omkring pris, variant for Corolla Touring Sports kan du finde her.