Til Menu  

COVID-19 OPDATERING

COVID-19 / Corona opdatering


På baggrund af regeringens og sundhedsstyrelsens udmeldinger, følger vi udviklingen tæt.

Vi hos Toyota Louis Lund A/S vil løbende følge de anbefalinger der kommer, så vi sikrer trygheden og sundheden hos alle vores medarbejdere og kunder.

Der er fuld fokus på at sikre kunder en tryg kontakt med os, samt at skabe en tryg arbejdsplads for medarbejderne.Vi gør følgende:

  • For din og medarbejdernes sikkerhed kan du altid lave en aftale med os, så afhentning/aflevering af din bil sker uden personlig kontakt.
  • Fortsætter den normale Toyota standard, hvor alle medarbejdere, som er i berøring med kundebiler, bruger sæde- og rat-overtræk.
  • Bestræber os på at tilbyde afhentning og aflevering af biler på hjemmeadressen, i et omfang det er muligt (Forhør dig om muligheden).

 

Både vores værksted samt salgsafdeling har åbent. Det er nu også muligt at få en virtuel fremvisning af en bil og stille spørgsmål fra din sofa derhjemme. Du kan nemt og overskueligt bestille et online møde med en salgskonsulent via online bookingen her.

Vi kontakter dig efterfølgende, og aftaler hvilket medie du ønsker til fremvisning af bilen.

Du er selvfølgelig også velkommen til at kigge forbi i vores showroom - vi følger myndighedernes anvisninger og håndtrykket er erstattet med et smil.