2 Vitara Hybrid
Vitara Foran Drivhus
Vitara Med Campingvogn

Vitara

Verdens første SUV bar navnet Vitara, da den blev introduceret i 1988. Siden da har begrebet SUV været tæt knyttet til Suzukis eventyrlystne topmodel.

MERE SUV END NOGENSINDE FØR Suzuki Vitara er den ultimative SUV, udstyret med avancerede turbomotorer, imponerende udstyr, en omfattende sikkerhedspakke og et stilfuldt, kraftfuldt design. Den er skabt til både vilde naturoplevelser og beundrende blikke på villavejene.

TRÆKKRAFT OP TIL 1.500 KG Vitara kan trække op til 1.500 kg, hvilket gør det nemt at tage en stor campingvogn eller hestetrailer med på tur.

PERFEKT TIL HELE FAMILIEN Vitara er ideel for familien, der søger plads og frihed. Denne stærke offroader håndterer nemt både bykørsel og landlivets udfordringer. Den tilbyder førsteklasses komfort, sikkerhed og underholdning, uanset hvor turen går hen.

SELVOPLADENDE HYBRIDMOTOR Vitara Hybrid har en ny, selvopladende hybridmotor og et større batteri, hvilket gør den mere hybrid end nogensinde. Den skifter automatisk mellem benzin, el eller en kombination af begge, alt efter hvad der er mest optimalt.

STOR SUV ERFARING

Vitara kører på Suzukis mere end 50 års SUV-erfaring. De skarpe designdetaljer, toptjekket sikkerhedsudstyr og hybridteknik er standard i alle.

Med 1,4 motor og manuelt gear, får du Suzukis effektive 48V mild-hybridsystem, og i Vitara med 1,5 motor og automatisk gearskifte, betyder Suzukis S-Hybridsystem, at du også får mulighed for at køre på strøm ved fx bykørsel.

Som en ægte SUV fås Vitara selvfølgelig også med Suzukis avancerede 4WD system Allgrip Select.

48V MILD HYBRID OG MANUELT GEAR

Vitara modeller med 6-trins manuelt gear er forsynet med en 1,4 Boosterjet turbomotor, der arbejder sammen med Suzukis effektive og kraftfulde 48V mild-hybridteknik. Den yder 129 hk, kører op til 18,5 km/l og reducerer din CO2-udledning.

Der er bestemt ikke sparet på udstyr og komfort. Hybridteknikken fungerer helt automatisk uden du skal tænke over det i dagligdagen. En lille elmotor aflaster benzinmotoren under kørsel, ligesom den kan give ekstra kræfter, når du kalder på det.

Opsamler strøm ved nedbremsning
El-motoren assisterer benzinmotoren
Elmotoren kan give ekstra kræfter ved acceleration
Lydløs genstart af motor
Kører op til 18,5 km/l (WLTP norm)
CO2-udledning på ned til 121 gram/km
Ejerafgift kun 640 kr./halvår

S-HYBRID OG AUTOMATISK GEARSKIFTE

De nye Vitara modeller med automatisk gearskifte (AGS) er udstyret med en energieffektiv 1,5 Dualjet benzinmotor med 102 hk og et nyt 140V selvopladende hybridsystem – S-Hybrid. Det giver både mulighed for benzinøkonomisk hybridkørsel, hvor benzin- og elmotoren driver bilen i forening, og kørsel på strøm i EV-mode ved lavere hastigheder. Systemet omfatter bl.a. en kompakt, men kraftig elmotor på 33 hk og et 140V hybrid-batteri, der automatisk oplades ved opsamling af energi fra nedbremsninger og under kørsel med lav belastning.
Vitara S-Hybrid med automatisk gearskifte fås i  udstyrsniveauet Active og Adventure og kører op til 18,9 km/l.
Du vil opleve en endnu bedre benzinøkonomi ved lav og moderat hastighed, da bilen her oftere vil køre på strøm.

Opsamler strøm ved nedbremsning og under kørsel
Elmotoren kan lejlighedsvis drive bilen ved hastigheder op til
      80 km/t
Elmotoren giver bilen mere trækkraft ved gearskift og
      overhalinger
Lydløs genstart af motor
Kører op til 18,9 km/l (WLTP-norm)
CO2-udledning på ned til 121 gram/km
Ejerafgift kun 640 kr.
6-trins gearkasse med automatisk gearskifte (AGS-gear)

RUMMELIG KABINE

Den rummelige kabine, med den gode siddehøjde sikrer godt udsyn.

Alle udgaver af Vitara (undtagen Club) har infotainment til turen på den elegante touchscreen, der følger med det lækre multimediesystem.

Her styrer du mobilopkald, musikstreaming fra mobilen samt DAB+ radioen. Det er også her, billederne fra bakkameraet vises. Systemet er kompatibelt med Apple CarPlay og Android Auto, og navigation indgår som standard i Vitara Adventure.

VITARAS SIKKERHED

Suzuki Vitara er konstrueret til, at hele familien både kan føle sig sikker og køre sikkert. Karrosseriet er udviklet på baggrund af Suzukis TECT-koncept, der med en både let og stærk konstruktion optimerer passagerernes sikkerhed. Med automatisk nødbremse høstede Vitara da også de maksimale 5 stjerner, da den i 2016 blev testet ved EuroNCAP.

AEB nødbremsesystem (med bil- og fodgængergenkendelse)
       og aktiv fartpilot
Aktiv vognbaneassistent og slingreadvarsel
Skiltegenkendelse
Blindvinkel og Rear Cross Traffic advarsel (ej Club)
7 airbags med cut-off på passagersæde
ESP antiudskridning og ABS bremsesystem
ISOFIX beslag til 2 barnestole

ALLGRIP SELECT 4WD

En Vitara kan klare det hele, den er nemlig bygget til al salgs vejr, alle typer terræn og til alle formål.

Vil du udfordre din tur endnu mere? Så kan Vitara naturligvis også fås med Suzukis avancerede AllGrip Select firehjulstræk. Systemet har fire indstillingsmuligheder Auto, Sport, Snow og Lock, som du kan vælge efter behov ved at betjene den lille drejeknap, der sidder mellem forstolene.

Kunne du tænke dig en prøvetur? Så book en tid.

Har du brug for hjælp? Så kontakt en af vores salgskonsulenter.

Christian Harder

Salgschef, Varde

Claus Horsted

Salgskonsulent, Jeppe Skovgaards Vej 11

Niels Jørgen Nielsen

Salgskonsulent, Jeppe Skovgaards Vej 11