Swift På Vej
Swift Bagfra

Den nye Suzuki Swift

KOMFORT- OG SIKKERHEDSUDSTYR PÅ ET UHØRT NIVEAU

Den nye Swift bygger videre på sin imponerende historie og træder selvsikkert ind i den nyeste generation. Køreglæden er intakt, og med 12V mild-hybridteknologi kombineret med en energieffektiv motor, opnår du en bemærkelsesværdig benzinøkonomi på hele 22,7 km/l (WLTP-norm).

Den nye Swift er tro mod sine forgængere og giver dig en både komfortabel og frisk køreoplevelse. Styringen er blevet mere direkte og du vil nyde at tage Swift med ud på en snoet landevej.

Swift skiller sig virkelig ud på udstyrsfronten. Selv basisudgaven, Upgrade, er udstyret som en luksusmodel. Her får du en komplet sikkerhedspakke med det nyeste sikkerhedsudstyr samt lækkert komfortudstyr som nøglefri betjening, 9" infotainmentsystem med trådløs opkobling og Suzuki Connect, bakkamera, el-ruder for og bag samt navigation.

Og det bedste af det hele? Priserne starter ved kun 169.990 kr.

Kom til releasefesten for den nye Swift i weekenden den 1.-2. juni kl. 11-16 på Jeppe Skovgaards Vej 11, 6800 Varde.  

 

Swift sikkerhedsudstyr i alle modeller:

Automatisk nødbremse med bil-, cyklist- og fodgængergenkendelse.

Adaptiv fartpilot med flere justeringsmuligheder.

Aktiv vognbaneassistent og slingreadvarsel.

Blind-vinkel advarsel.

Skiltegenkendelse.

Advarsel mod krydsende trafik bag bilen. 

Hastighedsassistance med advarsel ved overskridelse af
        hastighedsgrænsen.

Full-LED forlygter med automatisk op- og nedblænding

 

HER FÅR DU KOMFORTUDSTYR SOM I EN LUKSUSBIL

Suzuki Swift sætter standarden for, hvad du kan forvente af fedt udstyr i mini-klassen. Selv i den billigste Upgrade version får du fx:

Nøglefri betjening og trykknap-start

9" infotainmentsystem med navigation og bakkamera

Trådløs opkobling via Apple CarPlay og Android Auto

Aircondition

El-ruder for og bag

Multijusterbart rat

Automatisk op- og nedblænding af LED forlygterne

I de næste Swift modelvarianter er udstyr som alu-fælge, læderrat, sorte ruder bag, sædevarme, klimaanlæg med mere. Se mere om det høje udstyrsniveau og forskellene under Priser og Varianter.

HYBRIDTEKNIK OG 22,7 KM/L

Suzukis kompakte 12V mild-hybridsystem er standard i alle Swift-modellerne. Den lille elmotor (ISG-enhed) sørger for at assistere benzinmotoren under de ellers benzinkrævende igangsætninger og accelerationer. Energien får den fra nedbremsninger og decelerationer, der opsamles på et 12V lithium-batteri, så elmotoren er klar til brug ved den næste acceleration. Du behøver ikke  tænke over systemet i det daglige, det passer sig selv. Genstart af motoren efter et automatisk stop ved lyskrydset sker nærmest lydløst.

Mild-hybrid systemet betyder, at du sparer på benzinen og nedsætter CO2-udledningen. Ved blandet kørsel tilbagelægger den nye Swift op til flotte 22,7 km/l i følge WLTP-normen. 

9" INFOTAINMENT SYSTEM

Alle Swift modellerne er udstyret med et flot og intuitivt infotainment system med en stor 9" HD-farveskærm, der er vinklet mod føreren for nemmere betjening.

Der er både DAB+ radio, trådløs opkobling af din mobil via Bluetooth og Apple Carplay/Android Auto, så du kan bruge dine egne apps.
Systemet har også indbygget navigation med Vesteuropa kort, ligesom det er her,  bakkameraet vises. Og du kan naturligvis også følge med i din kørselshistorik inkl. gennemsnitsforbrug og en beregnet rækkevidde.


Upgrade modellen er udstyret med 2 dørhøjtalere foran, mens Advance og Desire modellerne endvidere har 2 tweeters foran og 2 dørhøjtalere bag.

SUZUKI CONNECT

Suzuki Connect er en ekstra service, som du kan tilvælge til din Swift. Med Suzuki Connect kan du kommunikere med bilen via en app på din mobiltelefon. Det giver dig fx mulighed for at:

Låse bilen, hvis du har glemt det, da du forlod den.

Tjekke rækkevidden inden du skal ud på en længere tur.

Vise bilens position og dele den med andre.

Få information om fx tændt lys eller advarselslamper.

Indstille et geografisk område og få besked, når bilen forlader
        eller kommer ind i dette.

Servicen er gratis de første 3 år efter bilens 1. registreringsdato, og efterfølgende kan du fortsætte med at abonnere på tjenesten mod et månedligt eller årligt gebyr. Suzuki forhandleren hjælper dig i gang med opsætningen ved udlevering af din bil

Kunne du tænke dig en prøvetur? Så book en tid.

Har du brug for hjælp? Så kontakt en af vores salgskonsulenter.

Christian Harder

Salgschef, Varde

Claus Horsted

Salgskonsulent, Jeppe Skovgaards Vej 11

Niels Jørgen Nielsen

Salgskonsulent, Jeppe Skovgaards Vej 11