Swift Sport På Vej

Swift-sport

Swif Sport er lettere, hurtigere og mere sporty end nogensinde. Den sprudler af selvtillid,  med 48V mild-hybridteknik som standard. Swift Sport er køreglæde på højeste niveau, og den er fyldt med unikke detaljer og alt i udstyr. 

I Swift Sport er der ikke gået på kompromis med køreglæden. Både motor, chassis og undervogn er sat op til at adlyde dit mindste vink.

Med 6-trins sportsgearkasse, Monroe-undervogn, sportsudstødning og forstærkede bremser er al teknik i Swift Sport skabt til at leve op til navnet.

RENDYRKET SPORT

Swift Sport er i en liga for sig. En komplet re-designet racer skabt til at vække brede smil hele vejen og hele tiden. Spækket med unikke, fede sportsdetaljer og alt i sikkerheds- og komfortudstyr. Den er blevet lettere end sin forgænger og har nu en køreklar vægt på kun 1.020 kg. Og selvom 48V mild-hybridteknik er standard, kan det godt give lidt sommerfugle i racermaven, når du skyder den af fra 0 til 100 km/t på 9,1 sek. og rammer tophastigheden på 210 km/t.

EN GENNEMFØRT OG FLOT SPORTSKABINE

I Swift Sport sidder du super godt og har fuld kontrol over bilen i de skarpeste sving. Det sørger de lækre bucket-sportssæder med ekstra støtte for. Det D-formede læderrat med piano-sorte detaljer og røde syninger ligger bare godt i hænderne. Sportstemaet i rødt går igen ved instrumentpanelet, midterkonsollen, dørsiderne, sæderne og gearmanchetten, mens sportspedalerne er udført i aluminium.

TURBOFED TEKNIK

Swift Sport drives frem af Suzukis 1.4 Boosterjet turbomotor med 129 heste, mild-hybridteknik og 4 cylindere. Sportsgearkassen sørger for hurtige gearskift, og der er godt med kræfter op gennem de 6 gear.

Suzukis HEARTECT-platform letter humøret i alle Swift-modeller, men her er undervognen opgraderet med kraftigere krængningsstabilisatorer, Monroe-støddæmpere og bedre for- og baghjulsophæng mv. Alt sammen for at gøre dig max køreglad i låget.

1.4 turbomotor
6-trins sportsgearkasse
Dobbelt udstødning
Monroe-dæmpere
Specielle alu-fælge
Kraftigt bremsesystem

48V MILD HYBRID

Suzukis 48V mild-hybridsystem kombinerer sportslig kørsel med øget brændstofeffektivitet og lavere CO2-udledning. En elmotor støtter benzinmotoren ved krævende igangsætninger og accelerationer, og med funktionerne ”moment-boost” og ”moment-optimering” giver systemet op til 50 Nm ekstra drejningsmoment, når der er brug for det. Ved blandet kørsel opnår bilen en imponerende brændstoføkonomi på 17,8 km/l i henhold til den strenge WLTP-norm. Aldrig har det været så sjovt at køre så fornuftigt.

Kunne du tænke dig en prøvetur? Så book en tid.

Har du brug for hjælp? Så kontakt en af vores salgskonsulenter.

Christian Harder

Salgschef, Varde

Claus Horsted

Salgskonsulent, Jeppe Skovgaards Vej 11

Niels Jørgen Nielsen

Salgskonsulent, Jeppe Skovgaards Vej 11