Suzuki S-Cross

DEN NYE SUZUKI S-CROSS HÆVER STANDARDEN

Det nye SUV-design gør S-Cross til en endnu større øjefanger, med skarpe LED-lygter både foran og bagpå.

Indvendigt er der blevet opgraderet med en 9" touchscreen infotainmentskærm, og kabinens detaljer imponerer med sort og børstet stål, hvilket giver en følelse af ren luksus.

Med 4WD er den nye Suzuki S-Cross nærmest uovervindelig, og med det populære ALLGRIP firehjulstræk kan du vælge kørselsindstillinger tilpasset det underlag, du kører på.

 

HYBRID SOM STANDARD

Den nye S-Cross er udstyret med et kraftfuldt 48V hybridsystem, der komplementerer den pålidelige benzinmotor, hvilket gør den både stærkere og mere økonomisk. På denne måde kan du nyde en stor SUV uden at gå på kompromis med miljøsamvittigheden, da den er blandt de bedste i sin klasse, når det kommer til brændstoføkonomi.

Cross Med Campingvogn
S Cross Bagagerum

SUV TIL HELE FAMILIEN

Skal du på kør-selv-ferie med venner eller familie, er dette bilen at vælge i det nye år. Med en bagagerumskapacitet på 430 liter er der rigelig plads til både tasker og udstyr. S-Cross kan trække op til 1.500 kg, hvilket gør den i stand til at håndtere en stor campingvogn eller trailer. Så hele familien kan komme med på tur.

AVANCERET SIKKERHEDSUDSTYR

Sikkerhed er altid i højsædet hos Suzuki. Udover parkeringssensorer hele vejen rundt er der nu også et 360-graders parkeringskamera, skilte- og vejbanegenkendelse, automatisk nødbremse for fodgængere og meget mere!

Vigtigt sikkerhedsudstyr i S-Cross:

Automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse
Aktiv fartpilot, der automatisk holder afstand til den
       forankørende
Skiltegenkendelse
Vognbaneassistent med force-back
Slingreadvarsel
7 airbags og ESP system
Blind-vinkel advarsel (Active og Adventure)
Advarsel for krydsende trafik bag bilen (Active og Adventure)

HYBRID SOM STANDARD

Den nye S-Cross er udstyret med et kraftfuldt 48V hybridsystem, der komplementerer den pålidelige benzinmotor, hvilket gør den både stærkere og mere økonomisk. På denne måde kan du nyde en stor SUV uden at gå på kompromis med miljøsamvittigheden, da den er blandt de bedste i sin klasse, når det kommer til brændstoføkonomi.

Elmotoren assisterer benzinmotoren
Elmotoren giver ekstra kræfter ved acceleration
Batteriet oplades ved nedbremsning
Lydløs genstart af motor
Kører op til 18,9 km/l (WLTP norm)
CO2-udledning på ned til 120 gram/km
Ejerafgift på kun 640 kr./halvår

S-HYBRID OG AUTOMATISK GEARSKIFTE

De nye S-Cross modeller med automatisk gearskifte (AGS) er udstyret med en energieffektiv 1,5 Dualjet benzinmotor der yder 102 hk og et nyt 140V selvopladende hybridsystem – S-Hybrid. Det giver mulighed for benzinøkonomisk hybridkørsel, hvor benzin- og elmotoren driver bilen i forening, og kørsel på strøm i EV-mode ved lavere hastigheder.
Systemet omfatter bl.a. en kompakt, men kraftig elmotor på 33 hk og et 140V hybrid-batteri, der automatisk oplades ved opsamling af energi fra nedbremsninger og under kørsel med lav belastning.

S-Cross med S-Hybrid og automatisk gearskifte fås i Active og Adventure udstyrsniveau og kører op til 19,2 km/l. Og ved kørsel med lav og moderat hastighed vil du opleve en endnu bedre benzinøkonomi, da bilen her oftere vil køre på strøm.

Opsamler strøm ved nedbremsning og under kørsel
Elmotoren kan lejlighedsvis drive bilen ved hastigheder op til
       80 km/t
Elmotoren giver bilen mere trækkraft ved gearskift og 
       overhalinger
Lydløs genstart af motor
Kører op til 19,2 km/l (WLTP-norm)
CO2-udledning på ned til 118 gram/km
Ejerafgift kun 640 kr.
6-trins gearkasse med automatisk gearskifte (AGS-gear)

Suzuki S-Cross med meget udstyr

Suzuki S-Cross fås i 3 udstyrsvarianter: Comfort, Active og Adventure.

Allerede i Comfort-modellen får du en del som standardudstyr. Her får du fx både aircondition, multimediesystem med bakkamera og Apple CarPlay/Android Auto, 17" alu-fælge, el-ruder for og bag, fjernbetjent centrallås, multijusterbart rat, LED for- og baglygter, automatisk nødbremsesystem, skiltegenkendelse og aktiv fartpilot. Og i Active og Adventure tages udstyret til helt nye niveauer.

Foto viser Adventure modellen med AllGrip 4WD.

Nyt og lækkert multimediesystem

Den nye Suzuki S-Cross er udstyret med et nyt og lækkert multimediesystem med DAB+ radio og trykfølsom farveskærm. Her kan du fx følge med i kørehistorik, hybrid-flow og evt. advarsler fra bilen. Og styre mobilopkald og musikstreaming fra din mobil. Det er også her, billederne fra bakkameraet vises og systemet er naturligvis kompatibelt med Apple CarPlay og Android Auto.

Comfort og Active modellerne har et system med 7" skærm, mens Adventure-modellen er forsynet med en større og mere avanceret 9" HD-skærm.

SUZUKI CONNECT

Suzuki Connect er en ekstra service, som du kan tilvælge til din Swift. Med Suzuki Connect kan du kommunikere med bilen via en app på din mobiltelefon. Det giver dig fx mulighed for at:

Låse bilen, hvis du har glemt det, da du forlod den.

Tjekke rækkevidden inden du skal ud på en længere tur.

Vise bilens position og dele den med andre.

Få information om fx tændt lys eller advarselslamper.

Indstille et geografisk område og få besked, når bilen forlader
        eller kommer ind i dette.

Servicen er gratis de første 3 år efter bilens 1. registreringsdato, og efterfølgende kan du fortsætte med at abonnere på tjenesten mod et månedligt eller årligt gebyr. Suzuki forhandleren hjælper dig i gang med opsætningen ved udlevering af din bil

Kunne du tænke dig en prøvetur? Så book en tid.

Har du brug for hjælp? Så kontakt en af vores salgskonsulenter.

Christian Harder

Salgschef, Varde

Claus Horsted

Salgskonsulent, Jeppe Skovgaards Vej 11

Niels Jørgen Nielsen

Salgskonsulent, Jeppe Skovgaards Vej 11