Across Under Opladning

SUZUKI ACROSS

En Kraftfuld Plug-in Hybrid SUV

ET ELEKTRIFICERET ALTERNATIV

Suzuki Across er den første Plug-in Hybrid i Suzuki's modelprogram. Denne rummelige SUV er udstyret med et avanceret Plug-in Hybridsystem, som leverer imponerende ydelse og fremragende brændstoføkonomi. Under motorhjelmen finder du en 185HK 2,5L benzinmotor samt to elmotorer. Den forreste elmotor yder 182HK, mens den bagerste elmotor producerer 54HK. Tilsammen leverer motorerne 306HK og giver bilen en rækkevidde på op til 75 km på ren el.

STOR BIL, STOR KOMFORT

Kabinen i Suzuki Across er den mest rummelige i hele modelprogrammet. Der er rigelig plads til skuldre, ben og hoved, uanset om du sidder på førersædet, passagersædet eller bagsæderne. Bilen er desuden udstyret med de nyeste funktioner, herunder el-justerbart førersæde, automatisk klimaanlæg, multimediesystem med 9" skærm, bakkamera, Apple CarPlay/Android Auto, el-betjent bagklap med fodsensor, sædevarme både for og bag, og meget mere.

Sikkerhed er altafgørende i en familiebil, og Suzuki Across skuffer ikke. Den er udstyret med et bredt udvalg af sikkerhedsudstyr for at sikre maksimal beskyttelse for alle passagerer.

Plug-in hybrid med høj ydeevne og lavt forbrug

Suzuki Across’ plug-in hybridsystem sikrer fremragende brændstoføkonomi med en CO₂-emission på kun 22 gram pr. km (ifølge WLTP-normen). Systemet består af en kraftfuld elmotor med 182 hk foran og en 2,5 liters benzinmotor, der yder 185 hk. Bagakslen har yderligere en elmotor på 54 hk, hvilket giver en samlet maksimal ydelse på 306 hk. Dette gør det muligt for Across at accelerere fra 0 til 100 km/t på blot 6,2 sekunder. Det store lithium-ion-batteri på 18,1 kWh muliggør op til 75 km kørsel på ren el. Når batteriet er tomt, fortsætter Across med at køre på en kombination af benzin og den energi, som det avancerede hybridsystem opsamler undervejs.

306 hk fra 1 benzin- og 2 elmotorer
75 km på el alene
100 km/l v. blandet kørsel (WLTP-norm)
0-100 km/t på kun 6,2 sek.

KOMFORTUDSTYR I TOPKLASSE

Kabinen i Suzuki Across er utroligt rummelig med masser af plads til ben, skuldre og hoved på alle siddepladser. Sæt dig godt til rette i de komfortable sæder med kunstlæder og stofindlæg og nyd alt det lækre komfortudstyr. Dette inkluderer et el-justerbart førersæde, automatisk klimaanlæg, et multimediesystem med 9" skærm, bakkamera, Apple CarPlay/Android Auto, el-betjent bagklap med fodsensor, sædevarme foran og bag, parkeringssensorer for og bag med bremsefunktion, et multijusterbart læderrat med varme, nøglefri betjening og elruder foran og bag.

SIKKERHED PÅ HØJT NIVEAU

Topniveau sikkerhed er en selvfølgelig prioritet. Suzuki Across kommer med den seneste og mest essentielle sikkerhedsudstyr, der sikrer optimal beskyttelse af både fører og passagerer. Eksempelvis registrerer den automatiske nødbremse (PCS) både biler, fodgængere og cyklister, mens den aktive fartpilot (DRCC) fungerer effektivt helt ned til 0 km/t.

Automatisk nødbremsesystem (PCS)
Aktiv fartpilot (DRCC)
Skiltegenkendelse (RSA)
Blind-vinkel advarsel (BSM)
Rear Cross Traffic Alert (RCTA) med bremsefunktion
Vognbaneassistent (LTA) med aktiv styring
LED forlygter med aut. op/nedblænding
Nødopkald (eCall)

AVANCERET E-FOUR FIREHJULSTRÆKSSYSTEM

Det sofistikerede E-Four 4WD-system i Across leverer ægte firehjulstrækspræstationer samtidig med en suveræn brændstoføkonomi. Systemet omfatter en separat elmotor til bagakslen, som sammen med den forreste elmotor forbedrer stabiliteten ved start på glatte overflader som snebelagte veje og sikrer samtidig sikrere køreegenskaber i sving.
E-Four inkluderer også et avanceret AWD Integrated Management-system, som blandt andet optimerer gearskift og styreudslag i forhold til vejforholdene. Trail Mode sikrer fremkommelighed under krævende forhold og offroad-terræn.

Kunne du tænke dig en prøvetur? Så book en tid.

Har du brug for hjælp? Så kontakt en af vores salgskonsulenter.

Christian Harder

Salgschef, Varde

Claus Horsted

Salgskonsulent, Jeppe Skovgaards Vej 11

Niels Jørgen Nielsen

Salgskonsulent, Jeppe Skovgaards Vej 11