Yaris Cross

  
Hvornår sker hvad?
  •  9. april 2021  - Mulighed for reservation online åbner
  • 14. maj 2021  - Forsalg starter
  • 25. juni 2021 - Publicering af full line up
  • 6. og 7. november 2021 - Åbent Hus med premiere.

Yaris Cross

Når vi senere i år introducerer den nye kompakte Yaris Cross, venter en model, der er længere, bredere og ikke mindst højere end søstermodellem Yaris. Yaris Cross fås med både den nyeste fjerde generation hybridteknologi og intelligent firehjulstræk. Vi kan nu løfte sløret for den kommende udstyrsvariant med navnet Adventure samt introduktionsudgaven Premiere Edition.

Den nye udstyrsudgave har beskyttende underskjold både foran og ved bagkofanger, sølvfarvede tagbøjler som standard og 18" alufælge med en mørkegrå finish. 

Indvendig har Yaris Cross Adventure-stylede sæder i læderlook, rat og automatgear i ægte læder samet er blødt instrumentpanel. Herudover er der elektrisk bagklap med håndfri betjening, head-up display i forruden og to-farvet lakering som standard. Yaris Cross bliver 240 mm længere, 20 mm bredere og 90 mm højere og får en væsentlig højere siddeposition og større frihøjde.

Alle kommende udgaver fås med Toyotas nyeste fjerede generation hybridteknologi med samme brændstofeffektive tre-cylindrede 1.5-liters hybridmotor med 116 hestekræfter.

Yaris Cross er den eneste kompakte hybrid SUV, der kan fås med et unikt, intelligent firehjulstræk. Firehjulstræksystemet skifter automatisk mellem forhjulstræk og firehjulstræk alt efter forholdene og øger derved sikkerheden bag rattet.

Yaris Cross kommer med tjenesten Toyota Smart Connect, der sikrer både håndfri og ledningsfri smartphone integration. Med Toyotas MyT app installeret på sin smartphone kan man kommunikere med sin bil og både fjernstyre bilens klimaanlæg, låse og låse bilen op og sende rejseplaner direkte til bilens navigationssystem på den 9" store touchskærm.

 

Hvad er din bil værd?

Få bilen vurderet. Indtast  bilens oplysninger og modtag en online vurdering. 

Beregn din byttepris

Udfyld nedenstående formular såfremt du ønsker at blive kontaktet når vi kender priserne mv.

Skal du have finansieret dit bilkøb? Så bør du vælge Toyota billån.     

Lease din bil i dag, det er nemt, billigt og uden bekymringer.                

Tegn en serviceaftale hos os. Vi giver i forbindelse med aftalen op til 8 års garanti.

Toyota Bilforsikring til private. Stærk bil stærk forsikring.

 

 

Aktuelle Yaris kampagner