Prius 1300X600

Prius Plug-in

Prius1 1300X600

Prius Plug-in | Med tanke på fremtiden

Prius Plug-in kombinerer avanceret hybridteknologi med endnu længere rækkevidde ved ren elkørsel. Toyota hybridteknologi er blevet yderligere optimeret, så Prius Plug-in hører til de mest energieffektive biler på markedet. Bilen vælger elmotoren, når køreforhold og distancen gør det muligt - og skifter automatisk til hybriddrift, når det er nødvendigt.

Den nye plug-in system er designet til nem og hurtig opladning, ligegyldigt hvor du er. Her gang du bremser, opsamles og overføres energien til batteriet.

Prius Plug-in byder på en luksuriøs kabine med geniale løsninger. En stor 8" touchskærm giver adgang til et væld af funktioner, herunder navigation, musiksystem, vejrudsigter, stemmestyring og mobilopkobling. Betjeningen er intuitiv og logisk. Prius Plug-in er udstyret med  verdens første varmepumpessystem.

Sikkerheden er i højsædet ved en Prius Plug-in, bilen er udstyret med Toyota Safety Sense, som indeholder automatisk op- og nedblænding af fjernlys, vognbaneassistent, vejskilteassistent, automatisk nødbremse og adaptiv fartpilot med fuld stop.

Book en prøvetur her

Skal du have finansieret dit bilkøb? Så bør du vælge Toyota billån.     

Lease din bil i dag, det er nemt, billigt og uden bekymringer.                

Tegn en serviceaftale hos os. Vi giver i forbindelse med aftalen op til 8 års garanti.

Toyota Bilforsikring til private. Stærk bil stærk forsikring.

 

 

Udpluk af Hybrid kampagner

 

 

Se vores udvalg af brugte Prius Plug-in