NHC060122 Mirai 1 2
NHC060122 Mirai 6
NHC060122 Mirai 7 1
Mir2001a 15
26144 1
NHC060122 Mirai 2

Toyota Mirai -

Banebrydende mobilitet med nul i Co2 udslip

Toyota Mirai er en brintbil, brintenergi gør det muligt at køre bil uden forurenende udslip overhovedet.

Den nye Mirai præsenteres i en ny generation. Det skarpe design vidner om en bil, der viser vejen for fremtidens miljørigtige mobilitet. Eneste udslip fra Mirai er de vanddråber, der udledes under kørslen. Faktisk renser Mirai den luft, som suges ind til brændselscellen, og nøjes derfor ikke med nuludslip, men bidrager aktivt til en mere bæredygtig verden, ved at rense luften, mens den kører. 

Tænk på en brintbil som en hybridbil, hvor benzintanken og forbrændingsmotoren er udskiftet med en brinttank og en brændselscellestak. Den banebrydende teknologi erstatter altså benzin (eller diesel) med brint – en energikilde med miljørigtige kvaliteter og stort potentiale for fremtiden. Brinten lagres i tre tanke under Mirais kabine. I en kemisk reaktion med ilt produceres elektricitet. Elektriciteten driver en elmotor,
som driver hjulene. Men den bedste nyhed kommer her: Det eneste restprodukt fra denne proces er nogle vanddråber, som drypper ud via Mirais udstødningsrør.
Kørslen i Mirai er ikke blot forureningsfri. Den er også afslappet og ukompliceret:.

I Danmark findes i øjeblikket brinttankstationer i Kolding, Aarhus, Kørsør, København) og i Tyskland er der 92 brinttankstationer.

Book en prøvetur her:

Skal du have finansieret dit bilkøb? Så bør du vælge Toyota billån.     

Lease din bil i dag, det er nemt, billigt og uden bekymringer.                

Tegn en serviceaftale hos os.  Det giver dig økonomisk tryghed.
     

Toyota Bilforsikring til private. Stærk bil stærk forsikring.