1/1

GÅ BEYOND ZERO MED TOYOTA bZ

 

Velkommen til Toyotas nye bZ-serie, et sub-brand under Toyota, og begyndelsen til en helt ny, spændende æra. bZ er en forkortelse af ’beyond Zero’ (ud over nul på dansk), som forklarer, at Toyota, ud over at realisere sine mål om ingen CO2 i hele bilens livscyklus, går et skridt videre for at realisere nye fordele for miljø, personer og samfundet som helhed.
De nye modeller i bZ-serien er designet med dig i fokus og reducerer miljøpåvirkningen af mobilitet til nul – og går endda endnu længere end det. Inspirerende, uendelige muligheder for at ændre din fremtid og gøre kørslen endnu bedre og endnu sjovere er i sandhed ’beyond Zero’.


Intelligent firehjulstræksystem

Kernen i Toyota bZ4X ligger i den fleksible e-TNGA platform. Denne specielt dedikerede elbils-platform er udviklet særligt til elektriske biler. Platformen giver vores SUV-koncept dens markant lange akselafstand og korte udhæng både for og bag, som gør kabinen så stor som i en luksus limousine.

 

Forbundet til verden

Et innovativt køremodul forbinder dig til Toyota bZ4X og viser vejen frem. Det adaptive styregreb blokerer for uønskede vibrationer, gør kørslen mere afslappet og forbedrer kontrollen og sikkerheden, blot ved at lade dig beholde hænderne i samme position – selv under sving.

 

 

Skal vi holde dig opdateret omkring den nye bz4x?

Så udfyld formularen, og vi vil holde dig opdateret.

 

Skal du have finansieret dit bilkøb? Så bør du vælge Toyota billån.     

Lease din bil i dag, det er nemt, billigt og uden bekymringer.                

Tegn en serviceaftale hos os. Vi giver i forbindelse med aftalen op til 8 års garanti.

Toyota Bilforsikring til private. Stærk bil stærk forsikring.