Toyota Bilforsikring til private

I forbindelse med køb af ny eller brugt bil hos os, er det muligt at tegne en Toyota Bilforsikring. 

Fordele ved at tegne en Toyota Bilforsikring

  • Vi stiller en lånebil i reparationstiden til rådighed (i forbindelse med kaskoskader).
  • Der er oftest en kort reparationstid, da vi kender bilen og har hurtig adgang til alle reservedele.
  • Mulighed for elitebilsstatus efter 3 års skadefri kørsel, dog min. alder 25 år.
  • Vi giver rte års garanti på forsikringsreparationer.
  • Bilen bliver vasket og støvsuget efter reparation.
  • Mulighed for månedlige betalinger – uden meromkostninger

Autoriseret Toyota-værksted

Der er altid mulighed for at få bilen repareret på et autoriseret Toyota-værksted med originale reservedele. Det er vigtigt at få din Toyota opbygget efter fabrikkens forskrifter efter et uheld. Det har ikke alene en stor betydning for bilens sikkerhed, men også for gensalgsværdien.

På et autoriseret Toyota-værksetd har vi specialuddannelde teknikere, der opbygger bilen fuldstændig efter fabrikkens forskrifter. De kender din bil ned til den mindste punktsvejsning og ved lige præcis, hvor der må skære i karosseriet. Og ikke mindst, hvor der ikke må. Det er den viden og erfaring, der gør, at du kan være sikker på, at din Toyota er i akkurat lige så sikker og forsvarlig stand efter et uheld, som den var før.

Toyota Bilforsikring udbydes i samarbejde med Codan Forsikring A/S, CVR 10529638, Gl. Kongevej 60, 1790 København V. Bilforsikringen kan kun købes, hvis du ikke er opsagt af andre selskaber og ikke er i restance eller registreret i RKI. Forsikringsprisen er inkl. alle afgifter og gebyrer. Der dækkes med de forbehold og undtagelser, der følger af policetekster og forsikringsbetingelser.