Til Menu  

Ny Toyota-certificering til Louis Lund A/S

Louis Lund A/S har som den første autoriserede Toyota-forhandler og reparatør i Danmark opnået guld-certificering iht. Toyotas New TSM kvalitetsstandarder for værksted og reservedelslager.

Toyotas arbejdsprocesser er verdenskendte for effektivitet og høj kvalitet, og den nye certificering betyder, at samtlige virksomhedens interne såvel som kundeorienterede eftermarkedsprocesser er gennemgået og fundet i orden.

Visionen med New TSM (Toyota Customer Service Management) er at garantere, at samtlige Toyota-forhandlere/-reparatører i alle lande yder hver enkelt Toyota-kunde et meget højt serviceniveau og sætter kunden i fokus.

Eftermarkedschef Lars Hansen udtaler: "New TSM har givet os en kærkommen lejlighed til at gennemgå og kvalitetssikre vores processer og arbejdsgange. Toyotas kerneværdier, The Toyota Way, betyder at alle vores medarbejdere tager ansvar for, at vi løbende forbedrer os med det mål at give kunderne her hos Louis Lund A/S den absolut bedste oplevelse, når de besøger vores værksteder".

New TSM-certificeringen betyder, at man som kunde hos Louis Lund A/S er garanteret høj kvalitet på al udført service, hurtigt reparations- og leveringsservice og meget velkvalificeret og servicemindet personale, som er lydhør og opmærksom på kundens ønsker og behov.

New TSM-programmet er et omfattende paneuropæisk udviklingsprogram, hvor målet er en løbende forbedring af netværket af autoriserede Toyota-reparatører i hele Europa. Hvor der tidligere har været fokus på optimering af drift og arbejdsgange på værksted og reservedelslager, har det nye program fokus på kundens oplevelse, når bilen skal på værksted.

Grundlaget for TSM-programmet er Toyotas produktionssystem (TPS), der er kendt for at være verdens bedst optimerede fremstillingsproces. Toyota overførte TPS-principperne til værkested og reservedelslager ved at udvikle TSM, for derved at sikre værkstedskunderne en tilsvarende leveringssikkerhed, hurtig reparations- og vedligeholdelsesservice samt en ensartet, høj kvalitet. Udover procedurerne, der oprindeligt var rettet mod produktionen, har man tilføjet kundeorienterede processer samt Toyotas kerneværdier, også kendt som the Toyota Way. Samlet er disse tre elementer blevet til New TSM-programmet.

Billedtekst: Søren Rolsted, Jørgen Eg Andersen, Leif Jørgensen fra Toyota Danmark overrækker det synlige bevis på den nye certificering til Lars Hansen, Louis Lund, Claus Larsen, Lars Therkildsen, Allan Westergaard, Henrik Andersen fra Louis Lund A/S.