Til Menu  

Toyota Hilux

 

Toyota Hilux er klar til de tunge træk


Hilux har aldrig været i bedre form. Med udgangspunkt i bilens legendariske styrke og pålidelighed, har vores ingeniører blandt andet optimeret karrosseriet, og Toyotas velkendte kvalitet er indbygget i hver eneste detalje. Resultatet er en pickup, der fortsætter, hvor andre må give op. Den nye chassisramme med kraftigere sidesektioner og tværbjælker suppleres af ny affjedring, der giver endnu bedre køreegenskaber og komfort. Active Traction Control (A-TRC) kombineret med differentialespærre på bagakslen (4x4) sørger for, at du og din Hilux kommer sikkert frem i det mest uvejsomme terræn.

Toyota Hilux har tradition for at skubbe til grænserne for, hvad man kan forvente af en pickup – både på asfalt og off-road. Nu gør den det igen – og mere kompromisløst end nogensinde før.

 

Hilux – stærk siden 1968

Siden Hilux kom til verden i 1968, har Toyotas ikoniske pickup tilbagelagt den afrikanske ørken, verdens vulkaner, udforsket Amazonas og kørt hele vejen til Nordpolen og tilbage igen. Lige meget om din Hilux står i indkørslen eller bag startlinjen til Dakar Rally, er det en stærk pickup, der kan løfte enhver opgave.

En vovet pickup

Toyotas genkendelige blanding af klassiske former og vovede linjer har fundet hinanden i den nye Hilux. Med sit stærke, dramatiske udseende kendetegner Hilux en moderne pickup, der ikke går på kompromis med noget.

En pickup, der tager fat

Hilux er kendt verden over for sin bomstærke og modstandsdygtige konstruktion og undervogn. Det forstærkede chassis giver i samarbejde med støddæmpning også en mere komfortabel køreoplevelse end andre pickupper. I en Hilux er styrke ikke på bekostning af komfort.

Hilux giver dig en mere komfortabel køreoplevelse

En kørekomfort, du ellers typisk ville associere med en eksklusiv SUV. En styrke, du ellers ville associere med en bulldozer. Bag rattet på en Hilux kan du arbejde hårdere med den dobbelte ydelse.

Specifikationer mv. - klik her.

Priseksempler på leasing af Hilux - klik her.

 

 

Dimensioner - Hilux double Cab

 

Dimensioner - Hilux extra Cab